O poliklinici

Naš tim vrhunskih stručnjaka, uz suvremenu medicinsku opremu, osigurati će kvalitetno uspostavljanje dijagnoze i uspješno liječenje

Poliklinika Duvnjak

Poliklinika „Duvnjak“ za zdravstvenu djelatnost osnovana je s namjerom da bolesnicima pravovremeno pružimo vrhunsku medicinsku uslugu u ugodnom ambijentu i po pristupačnim cijenama. Vrhunsku zdravstvenu zaštitu bolesnicima pružamo na osnovi najnovijih spoznaja, te najsuvremenije medicinske tehnologije.

Kvaliteta naših medicinskih usluga temelji se prije svega na dugogodišnjem iskustvu naših liječnika i ostalog medicinskog osoblja, uz trajnu izobrazbu i praćenje najnovijih svjetskih spoznaja u znanosti i struci. Uz našu suvremenu medicinsku opremu, primjeren prostor, dobru lokaciju, dostupnost i ljubaznost, nastojimo pravovremeno reagirati na vaše zdravstvene potrebe i probleme u cilju što ranijeg uspostavljanja dijagnoze, odnosno uspješnijeg liječenja.

Bavimo se dijagnostikom i liječenjem bolesti probavnog sustava, jetre, bolestima srca i krvnih žila te neurološkim i psihijatrijskim poremećajima i bolestima.

Naš tim ima veliko medicinsko iskustvo sa dugogodišnjim radom u bolnicama, na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, te međunarodna iskustva u vidu gostujućih profesora u SAD-u i Europskim zemljama, te brojnim predavanjima i znanstvenim i stručnim radovima iz svog područja.

Svoj posjet možete dogovoriti telefonom ili e-mailom, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku osigurati termin za pregled ili dijagnostički postupak.

Galerija klinike

Medicinski tim

Prof. emeritus Marko Duvnjak, primarius

  • Internist, subspecijalist gastroenterologije i hepatologije

Dugogodišnji profesor Medicinskog fakulteta u Zagrebu i gostujući profesor u SAD-u. Profesor emeritus Zagrebačkog sveučilišta.

Obavljao je sve najsloženije stručne i upravljačke funkcije u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

Objavio je preko 100 radova u poznatim svjetskim časopisima i napisao nekoliko sveučilišnih udžbenika, kao što su: Dyspepsia in Clinical Practice, Gastrointestinal complication of Diabetes(Springer), Ultrazvuk abdomena (Medicinska naklada) i druge. Bio je pozvani predavač na brojnim domaćim i svjetskim stručnim i znanstvenim skupovima.

Područje stručnog i znanstvenog interesa: bolesti jetre i gušterače, upalne bolesti crijeva (Mb Crohn i Ulceozni kolitis), karcinomi probavnog trakta, funkcionalni poremećaji želuca i crijeva (iritabilno crijevo) te ultrazvuk abdomena.

duvnjak_poliklinika
duvnjak_poliklinika

Prim.dr. Vladimir Supanc

  • Internist, subspecijalist gastroentrolog i hepatolog

Priznati je stručnjak iz područja intervencijske gastroenterologije.

Specijalistički se usavršavao iz gastrointestinalne endoskopije  u Sveučilišnoj klinici Eppendorf u Hamburgu (kod prof. Soehendre).

Uže područje stručnog i znanstvenog interesa: gastrointestinalna endoskopija, posebno terapijski ERCP, bolesti želuca i crijeva te bolesti bilijarnog trakta i gušterače.

Iz tog područja objavio je više znanstvenh i stručnih radova, kao i održao brojna predavanja na domaćim i svjetskim stručnim skupovima.

Bio je dugogodišnji voditelj Centra intervencijske gastroenterologije u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

Prof.dr.sc. Zdravko Babić

  • Internist, subspecijalist kardiolog

Profesor  Medicinskog i Kineziološkog fakultetu u Zagrebu.

Područje znastvenog i stručnog interesa: intenzivna i invazivna kardiologija, sportska kardiologija te ultrazvuk srca.

Iz tog područja objavio je veliki broj znastvenih i stručnih radova u svjetskim kardiološkim časopisima i održao brojna predavanja na domaćim i svjetskim skupovima.

Pročelinik je Zavoda za intenzivnu kardiološku skrb u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

duvnjak_poliklinika
duvnjak_poliklinika

Prof.dr.sc. Vjeran Nikolić–Heitzler

  • Internist, subspecijalist kardiolog

Dugogodišnji profesor Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Posebno područje stručnog  interesa: ultrazvuk srca i intervencijska kardiologija (s licencama Europskog kardiološkog društva), liječenje  bolesnika s popuštanjem srca, poremećajem srčanog ritma, strukturalnim i upalnim bolestima  srca te liječenje povišenog krvnog tlaka.

Iz tog područja obavio je više zanstvenih i stručnih  radova, u istaknutim kardiološkim svjetskim časopisima te održao je brojna predavanja na domaćim i svjetskim skupovima.

Bio je dugogodišnji voditelj Koronarne jedinice u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

Doc.dr.sc. Alen Bišćanin, primarius

  • primariusInternist, subspecijalist iz gastroenterologije i hepatologije

Docent je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Usavršavao se iz gastrointestinalne endoskopije kod prof.P. Maltfertheinera na Sveučilišnoj klinici “Otto-von-Guericke”  u Magdeburgu (Njemačka).

Područje stručnog i znansvenog interesa: gastrointerstinalna endoskopija, ERCP i upalne bolesti crijeva. Iz toga područja je održao brojna predavanja na stručnim skupovima i napisao  više stručnih i znastvenih radova, koji su objavljeni u poznatim svjetskim časopisima.

Voditelj je Odjela za upalne bolesti crijeva u KBC Sestre milosrdnice.

duvnjak_poliklinika
poliklinika duvnjak

Prim.mr.sc. Vlatko Šulentić

  • Neurolog, subspecijalist epileptolog

Dugogodišnji je djelatnik Neurološke klinike KBC Zagreb.

Usavršavo se u National Hospital for Neurology and Neurosurgery u Londonu. Završio je edukaciju iz Color Dopplera krvnih žila glave i vrata.

Poseban znastveni i stručni interes: dijagnostika i liječenje epilepsije, posebno epilepsija koja ne reagira na lijekove, preoperativna obrada bolesnika s epilepsijom, EEG dijagnostika te prevencija i liječenje moždanog udara. Iz tog područja objavio je i više radova u poznatim svjetskim neurološkim časopisima i održao predavanja na više domaćih i svjetskih  stručnih skupova.

Dr.sc. Nataša Đuran

  • Psihijatar, subspecijalist psihoterapije

Dugogodišnja djelatnica Klinike za psihijatiju “Vrapče”.

Istaknuti je stručnjak iz područja opće psihijatrije, te psihoterapije.

Objavljuje  znanstvene  i stručne radova iz istog područja te je održala više predavanja na domaćim i svjetskim stručnim i znanstvenim skupovima.

Stalni je sudski vještak za područje psihijatrije te je vještak za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Voditelj je Hitnog odjela Klinike za psihijatriju “Vrapče”.

natasa_duran
duvnjak_poliklinika

Prim.dr.sc.Darko Županc

  • Subspecijalist internističke onkologije

Član je više međunarodnih i hrvatskih onkoloških udruženja u kojima aktivno sudjeluje.

Tijekom rada u Službi za internističku onkologiju objavio više znanstvenih i stručnih radova iz onkologije.

Područje interesa je terapija malignih solidnih tumora, kao i praćenje i terapija nuspojava, posebno tumora gastrointestinalnog trakta, tumora dojke, tumora uropoetskog trakta, te ginekoloških tumora.

Jure Erceg, bacc.med.tech

  • Glavni tehničar

Poseban interes mu je gastrointestinalna endoskopija. Usavršavao se kao dio tima pri izvođenju dijagnostičke i terapijske gastrointestinalne endoskopije u Sveučilišnoj klinici Eppendorf u Hamburgu (kod prof. Soehendre).

Asistira pri svim andoskopskim pretragama i zahvatima. Obavlja poslove komunikacije između Poliklinike i pacijenata i brine o održavanju opreme Poliklinike.

Dugogodišnji je zaposlenik u KBC Sestre milosrdnice gdje obavlja poslove glavnog tehničara Zavoda za gastroenterologiju i hepatologiju.

gastroskopija_kolonoskopija_klinika
Close Menu