O nama

poliklinikaPoliklinika „ Duvnjak“ d.o.o. za zdravstvenu djelatnost osnovana je s namjerom da bolesnicima pravovremeno pružimo vrhunsku medicinsku uslugu u ugodnom ambijentu i po pristupačnim cijenama. Vrhunsku zdravstvenu zaštitu bolesnicima pružamo na osnovi najnovijih spoznaja, te najsuvremenije medicinske tehnologije.

Kvaliteta naših medicinskih usluga temelji se prije svega na dugogodišnjem iskustvu naših liječnika i ostalog medicinskog osoblja, uz trajnu izobrazbu i praćenje najnovijih svjetskih spoznaja u znanosti i struci. Uz našu suvremenu medicinsku opremu, primjeren prostor, dostupnost i ljubaznost, nastojimo pravovremeno reagirati na vaše zdravstvene potrebe i probleme u cilju što ranijeg uspostavljanja dijagnoze, odnosno uspješnijeg liječenja.

Bavimo se dijagnostikom i liječenjem bolesti probavnog sustava, jetre, bolestima srca i krvnih žila te neurološkim bolestima.

Naš tim ima veliko medicinsko iskustvo sa dugogodišnjim radom u bolnicama, na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, te međunarodna iskustva u vidu gostujućih profesora u SAD-u i Europskim zemljama, te brojnim predavanjima i znanstvenim i stručnim radovima iz svog područja.

Svoj posjet možete dogovoriti telefonom, faxom ili e-mailom, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku osigurati termin za pregled ili dijagnostički postupak.

Obratite nam se s povjerenjem, očekujemo vas!